Mahalo - naamioeksotiikkaa

Mahalo - naamioeksotiikkaa

Naamiot ovat tavallisesti niitä tuotteita ihonhoidossa, joista halutaan tinkiä ensimmäisenä. Kasvonaamiot tuntuvat helposti ylimääräisiltä hemmottelutuotteilta, joita ei ehkä tarvitse tai ei ainakaan koe välttämättömäksi, eikä niiden käytöllekään tunnu löytyvän aikaa. Kuulostaako tutulta? Siinä tapauksessa, jatka lukemista!

 

 

Naamiot ovat tavallisesti niitä tuotteita ihonhoidossa, joista halutaan tinkiä ensimmäisenä. Kasvonaamiot tuntuvat helposti ylimääräisiltä hemmottelutuotteilta, joita ei ehkä tarvitse tai ei ainakaan koe välttämättömäksi, eikä niiden käytöllekään tunnu löytyvän aikaa. Kuulostaako tutulta? Siinä tapauksessa, jatka lukemista!

 

Kasvonaamiot ovat ihonhoidon täydentäjiä, tehohoitoja, ja niihin on pakattu runsaasti aktiiviaineita tuomaan lisäpotkua ihon toimintoihin. Havaijilaisen Mahalon naamiot ovat ainutlaatuisia – niiden ainesosaluettelot ovat hiottu timanttisen koviksi, eikä eksoottisissakaan raaka-aineissa ole säästelty. Hurmaavat tuoksut ja persoonalliset koostumukset ovat piristävä lisä kasvonaamioiden valikoimaan, mutta ennen kaikkea Mahalon nerokkuus näkyy iholla – jo yhdellä vaikutuskerralla Mahalon naamiot tuovat eron ihon ilmeeseen!

 

 

 

The Petal Mask

 

The Petal Maskin ulkonäkö saattaa hämätä – suloisen vaaleanpunaisen sävyn, hellyttävän hyytelökoostumuksen ja vaniljaisen ruusuntuoksun taakse kätkeytyy kiitettävät 28 aktiivista ainesosaa, jotka saavat ihon säteilemään ja tuntumaan pehmeältä kuin ruusun terälehti, josta naamion nimikin juontaa juurensa. Hienostunut yhdistelmä luonnollisia öljyjä, Manuka- ja raakahunajaa, aktiivisia entsyymejä, valkoista savea sekä matalamolekyylistä hyaluronihappoa tuovat iholle epätodellisen pehmeän ja kostean tunteen!

The Petal Maskista hyötyy erityisesti samea, kuiva tai pintakuiva iho, mutta Mahalolle tyypilliseen tapaan tuote on suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille, jonka vuoksi siihen on lisätty mm. tulehduksia ehkäisevää kurkumaa ja ihohuokosia supistavia savia, kirkastavaa C-vitamiiniesteriä sekä ihoa kevyesti uudistavaa salisyylihappoa pajunkuoresta. The Petal Mask on kuin tehty suomalaiselle iholle, sillä se on erinomainen naamio couperosa-iholle ja herkälle iholle, sekä mitä mainioin saunanaamio, jolloin se ehkäisee haitallista lämmönvaihtelua iholla. The Petal Maskin suuri hunajapitoisuus muodostaa naamion hyytelömäisyyden – naamio levittyy helpoiten, kun sitä ottaa nokareen kämmenelle ja hieroo kämmentä vasten siveltimellä. Ihon lämpö saa naamion notkistumaan ja levittymään sulavasti iholle.

The Petal Maskissa on käytetty Mahalon suurinta pakkauskokoa, jonka ansiosta naamiota voi käyttää jopa päivittäin tuomaan ekstrahehkua ja -kosteutta, tai 1-2 viikossa ihon tarpeen mukaan. Jos et ole vielä löytänyt sitä täydellistä naamiota, niin se saattaa olla tässä! Lupaamme ihosi ihastuvan The Petal Maskiin ikihyviksi.

Tutustu ihanuuteen tästä! 

https://naturelle.fi/collections/mahalo/products/mahalo-the-petal-mask-kosteuttava-naamio

 

 

The Bean Mask

 

Tiedämme kahvin virkistävän meitä aamuisin sisäisesti, mutta mitäpä jos olisikin tuote, joka toisi sen saman piristävän tunteen myös kasvoillemme? The Bean Mask taikoo väsymyksen, elottomuuden ja sameuden iholta hetkessä verenkiertoa kiihdyttäen. Mehukas yhdistelmä kahvia, kaakaota, vaniljaa ja havaijilaista raakahunajaa yhdistettynä makeisiin entsyymeihin herättävät ihon ja toimivat ihoa aktivoivasti.

The Bean Mask on varsinainen antioksidanttipommi iholle – sen antioksidanttisynergiat auttavat elvyttämään ihokalvoja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Positiivisella tavalla mämmiä muistuttava ihonhoidon gourmet-tuote The Bean Mask parantaa ihon omaa puolustusmekanismia ja syväpuhdistaa, kirkastaa ja pehmittää ihoa, sekä kuorii tukkeutunutta ihoa ja supistaa ihohuokosia marokkolaisesta savesta peräisin olevien kuorintahippujen ansiosta.

 

 

Ainesosista kaakao tuo iholle vitamiineja, mineraaleja, raakaentsyymejä ja omega-rasvahappoja, jotka torjuvat vapaita radikaaleja. Astaksantiini on naamion salainen avainainesosa: Viimeisimmät kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet tämän karotenoidin olevan voimakkain antioksidantti singlettihappea vastaan (reaktiivinen happilaji, joka vaurioittaa suoraan biologisia lipidejä, proteiineja ja DNA:ta). Astaksantiinin verraton kyky taistella vapaita radikaaleja vastaan on osoitettu olevan 6000 kertaa voimakkaampi kuin C-vitamiinilla, 800 kertaa voimakkaampi kuin koentsyymi 10:llä, 550 kertaa voimakkaampi kuin vihreällä teellä ja 75 kertaa voimakkaampi kuin alfalinoiinihapolla (kliininen tutkimus, Nishida Y. / 2007).

Vihreän kahvin papuöljy ja uutettu kahvi kiinteyttävät ja virkistävät ihoa, sekä ehkäisevät soluvaurioita, kun tomaatin lykopeeni tuo iholle hehkua ja tasaisen ihonsävyn.

Muita ainesosia ovat mm. arpikudosta ja sävyvirheitä korjaava porkkana, tulehduksia ehkäisevä santelipuu, rauhoittava Ceyloninkaneli, juonteita tasoittava ja kollageenintuotantoa parantava tyrni sekä ihoa suojaava vesimeloni.

Lähes karamellimainen tuoksu on peräisin kahvin, kaakaon, hunajan ja vaniljan liitosta, josta voi havaita häivähdyksiä myös kardemummasta, santelipuusta ja patsulista. Tuhdin naamion saa levitettyä helpoiten kasvovedestä kosteille kasvoille, tai lisäämällä kasvovettä hieman naamion sekaan ennen levittämistä.

Vinkki! Nauti aamukahvisi tämän naamion vaikutusaikana ja piristy sisäisesti ja ulkoisesti - saat varmasti ihastelevia kommentteja virkeästä ilmeestäsi!

Tutustu tuotteeseen tästä! https://naturelle.fi/products/mahalo-bean-mask-kasvonaamio