Mahalo – käsin valmistettuja artesaanituotteita puhtaimmista raaka-aineista

Mahalo – käsin valmistettuja artesaanituotteita puhtaimmista raaka-aineista

Tehotuotteet pigmenttihäiriöille Luet nyt Mahalo – käsin valmistettuja artesaanituotteita puhtaimmista raaka-aineista 5 minuuttia Seuraava Mahalo - naamioeksotiikkaa

Jos kauniit, käsin kaiverretut bambupurkit (joihin jokaiseen on painettu yksi Havaijin saarista), huumaavan trooppiset tuoksut ja täyteläisen herkulliset koostumukset eivät saa mieltä pois arjen asioista, niin ei sitten mikään! Purkki-intoilijan unelmasarja Mahalo on toki muutakin, kuin kaunista katseltavaa – ällistyttävän harkitut, eksoottiset ja 100 % luonnonmukaiset ainesosat, sekä tuotteiden monipuoliset vaikutukset saavat kokeneenkin kosmetiikan käyttäjän äimistymään! Mahalo valmistaa rakkaudella tuotteita, jollaisia et taatusti ole ennen kokenut.

 

Havaijilainen Mahalo on kuin luotu rentouttaviin kauneusrituaaleihin, joten päätimme sukeltaa syvemmälle Mahalo-tuotteiden vangitsevaan maailmaan kolmessa erillisessä artikkelissa, joista ensimmäisessä tutustumme Mahalon verrattomiin balmeihin – tervetuloa kanssamme tropiikkiin!

 

 

The Unveil Puhdistusbalmi

 

The Unveil Puhdistusbalmi on kauneusrituaalien ensimmäinen askel - se tekee jokapäiväisestä kasvojen puhdistamisesta ylellisyyden huipentuman. Tämä balmi saa aidosti odottamaan iltaista meikinpuhdistusta – sen samettisen kermainen ja pehmeä koostumus on suorastaan koukuttava, pirteästä sitrustuoksusta ja houkuttelevasta vihreästä väristä puhumattakaan!

 

Vedetön Unveil hierotaan kuiville kasvoille (pienen pieni nokare riittää), jonka jälkeen se emulgoidaan kostein sormin pyörittelemällä, joka saa balmin muuntumaan sulavaksi puhdistusmaidoksi, jonka poistamiseen ei tarvita liinaa – pelkkä vedellä huuhtelu riittää. Jos olet aiemmin vierastanut puhdistusbalmien jättämää öljyistä tuntua, niin The Unveil yllättää takuulla iloisesti – se jättää jälkeensä ainoastaan tasapainoisen pehmeän ihon!

 

Unelmaputsarin vihreän sävyn takana on matcha (vihreä tee), joka estää ihotulehdusten syntyä, parantaa kollageenintuotantoa, kirkastaa ihoa ja tuo ihoon tärkeitä antioksidantteja. Matchan lisäksi Unveilista löytyy papaijaentsyymiä, joka pehmittää ihoa luonnollisesti ja edistää solujen uudistumista, fragoniaa, jolla on voimakas antimikrobinen ja tulehduksia estävä vaikutus, pajua, joka kuorii ihon pintaa hellävaraisesti, avokadoa, joka tuo iholle A-, B-, G- ja E-vitamiineja ja kosteutta sekä makadamiaa, jonka runsas rasvahapposisältö ja kasvisterolit auttavat ihoa uudistumaan.

 

Ainesosista päästäänkin tuotteen hyötyihin: meikinpuhdistuksen lisäksi The Unveil syväpuhdistaa ihoa saasteista ja ylimääräisestä talista, tasoittaa ihonsävyä, tukee ihon luonnollista paranemisprosessia, sekä pehmittää ja kuorii ihoa.

 

Tutustu pirteään balmiputsariin tästä:

https://naturelle.fi/collections/mahalo/products/mahalo-the-unveil-puhdistusbalmi

 

 

 

The Rare Indigo Kauneusbalmi

 

Violetti balmi nousee ansaitusti Mahalon ykköstuotteeksi – radikaalisti erilainen The Rare Indigo on nautinto kaikille aisteille: sen sulava koostumus, mystisen eksoottinen tuoksu ja syvän violetti väri ovat vasta alkusoittoa – lähes jokaiseen iho-ongelmaan helpotusta tuova The Rare Indigo tuo tuloksia jo yhdessä yössä!

 

Runsas, ihoa ravitseva öljypohja koostuu ei-komedogeenisistä hamppu-, murumuru-, babassu-, marula-, viinirypäleensiemen-, teepensaansiemen-, kukui- ja acai-öljyistä, joka tekee balmista sopivan kaikille ihotyypeille, jopa rasvaiselle. Vaikuttava öljy-yhdistelmä tuo ihoon vitamiineja, antioksidantteja ja omega-rasvahappoja, jotka vähentävät ihovaurioita ja ravitsevat ihoa tehokkaasti. Rasvaliukoinen C-vitamiini parantaa ihon kollageenin tuotantoa.

 

Tuotteen sisältämä ubikinoni on ihonhoidossa käytetty vahva antioksidantti, joka neutraloi vapaita radikaaleja. Siankärsämö, indigo, kamomillan ja italianolkikukka muodostavat tehokkaan tulehduksia ja ihon ärsytystä rauhoittavan yhdistelmän, jonka vaikutukset tuntuvat iholla nopeasti. The Rare Indigo siis rauhoittaa, heleyttää, kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa kokonaisvaltaisesti, jonka lisäksi se tasoittaa ihonsävyäkin näkyvästi.

Kenelle The Rare Indigo sitten sopii? Vastaus on yksinkertainen: kaikille. The Rare Indigo kosteuttaa ja ravitsee ihoa, rauhoittaa ihon tulehdustiloja, aknea, ihottumaa, rosaceaa ja jopa auringonpolttamia ja ötökänpuremia, korjaa ihovaurioita ja edistää ihon omaa paranemisprosessia, häivyttää juonteita, lisää elastisuutta ja kaupan päälle vielä heleyttääkin ihon sädehtiväksi! Ja voipa sitä sipaista myös huulivoiteeksi.

Ja aivan kuin The Rare Indigossa ei olisi tarpeeksi hyviä puolia jo muutenkin, niin se on vielä niin riittoisaakin, että se kestää käytössä jotakuinkin ikuisuuden.

Ihon ultimaattisen rauhoittajan löydät täältä:

https://naturelle.fi/collections/mahalo/products/mahalo-the-rare-indigo-kauneusbalmi

 

 

 

Mahalo Balm

 

Kauniin keltainen Mahalo Balm on erityisesti ihotulehduksista, liiallisesta talintuotannosta ja ihon epäpuhtauksista kärsivän unelmatuote – se ravitsee ihoa öljyin, jolloin ihon ei tarvitse työntää omia öljyjä niin paljoa ihon pinnalle, joka taas hillitsee talintuotantoa. Lisäksi Mahalo Balm sisältää aktiivisesti tulehduksia lievittäviä ainesosia, kuten tamanuöljyä, jota käytetään tunnetusti aknen hoidossa ja kurkumaa, jolla on tulehdusten laskemisen lisäksi huomattu olevan puhdistavia ja antikarsinogeenisiä ominaisuuksia. Kurkuman ansiota on myös balmin pirteä väri. Mahalo Balm sopii kuitenkin kaikille ihotyypeille ehkäisemään tulehdus- ja ärtymystiloja, myös herkälle iholle.

Lisäksi balmi kätkee sisäänsä Omega 3, 6, ja 9:ää sisältävää ruusunmarjaa, joka on erinomainen arpien ja pintajuonteiden häivyttäjä, porkkanaa, joka korjaa vaurioitunutta ihoa ja tasoittaa ihonsävyä, sekä A-, B-, G- ja E-vitamiineja sisältävää ravitsevaa avokadoa ja makadamiaa, jossa taas on ihoa uudistavaa oleiinihappoa, kosteutta lisäävää linoleenihappoa, kuivuutta ja hilseilyä helpottavaa palmitoleiinihappoa sekä ihoa suojaavia kasvisteroleja.

Syväkosteuttava koostumus sisältää häivähdyksiä santelipuusta, laventelista, bergamotista ja jasmiinista, joiden tuoksut tuovat tasapainoa tunnetiloihin samalla, kun nautit balmin ihotuntumasta. Rauhoittava, pehmeä tuoksu auttaa myös nukahtamaan paremmin. 

 

Mahalo Balmin erityisen sulava koostumus muuntuu ihokosketuksesta kultaiseksi nektariksi, joten riittää, kun sitä annostelee vain nokareen kerrallaan – ja siltikin sen levittyvyyttä saa hämmästellä. Mahalo Balm on myös mitä mainioin valinta ensimmäiseksi balmiksi, jos balmit eivät ole entuudestaan tuttuja.

 

Kultaisen hoitonektarin tuotesivulle tästä:

https://naturelle.fi/collections/mahalo/products/mahalo-mahalo-balm-hoitobalmi

 

HUOM! Mikäli ihana balmisi on päässyt sulamaan, sekoita sitä huolellisesti ja aseta se jääkaappiin reiluksi puoleksi tunniksi. Jääkaapissa balmi asettuu jälleen entiselleen. Ethän jätä balmia lämmönlähteiden lähettyville.