Mikä Mahalo-seerumi sopii minulle?

Mikä Mahalo-seerumi sopii minulle?

Mahalon valikoima täydentyi mystisellä kuunvalon hoitotuotteella, eli Hawaiian Nights -yöseerumilla, jonka seurauksena trooppisia hoitoseerumeita löytyy sarjalta jo kolmin kappalein. Miten nämä seerumit eroavat toisistaan ja mikä niistä olisi sopivin valinta ihollesi?

Mahalon valikoima täydentyi mystisellä kuunvalon hoitotuotteella, eli Hawaiian Nights -yöseerumilla, jonka seurauksena trooppisia hoitoseerumeita löytyy sarjalta jo kolmin kappalein. Miten nämä seerumit eroavat toisistaan ja mikä niistä olisi sopivin valinta ihollesi?  Kauneustoimittajamme listasi Mahalo-seerumeiden keskeisimmät erot ja vinkkasi, millaiselle iholle mikäkin seerumi sopii.

 

 

Vitality Elixir

 

Mahalon ensimmäinen seerumi The Vitality Elixir on kehitetty eritoten ongelmalliselle iholle – iholle, jolla esiintyy tulehdusta, atopiaa, ärsytystä, hormonaalisia ongelmia, rasvoittumista tai epäpuhtauksia. Elinvoimaa iholle taikova oranssi öljyseerumi rauhoittaa ihon kutinaa ja ärsytystiloja mustakuminansiemenöljyn avulla ja rasvoittumiseen helpotusta tuo tamanuöljy, joka jäljittelee ihon oman sebumin rakennetta ja tasoittaa siten liiallista talintuotantoa. Kurkumauute, seleeni, kupari ja sinkki helpottavat aknen oireita, sekä hillitsevät aktiivista tulehdusta. The Vitality Elixir on loistava valinta hormonaalisten iho-ongelmien hoitoon sen voimakkaasti ihon toimintoja tasapainottavan vaikutuksen vuoksi. Tämä seerumi sopii erinomaisesti myös meikin alle kaikille ihotyypeille.

 

 

Hawaiian Hydration

Hawaiian Hydration -seerumista on apua erityisesti kosteusköyhälle, pintakuivalle ja kuivalle iholle – seerumi lukeutuu vesikosteuttaviin tuotteisiin, sillä se ei sisällä lainkaan öljyjä, vaan iho nesteytetään vesipohjaisesti. Tässä seerumissa vesipohjana toimii hydrosolisoidut santelipuu- ja jasmiiniuutteet, sekä vihreä tee -uute. Hawaiian Hydration sisältää havaijilaista merilietettä, joka sitoo kosteutta ihoon. Kasvipohjainen hyaluronihappo taas auttaa lukitsemaan kosteuden ihoon, jolloin kosteuttava vaikutus iholla on pitkäkestoinen. Seerumiin on lisätty myös kolloidista kultaa ja kuparia ehkäisemään tulehduksia ja juonteiden syntyä. Hawaiian Hydration sopii myös hilseilevän ihon tilan korjaamiseen – kokeile kerrostaa tuotetta japanilaisen ihonhoitorituaalin tapaan!

 

 

Hawaiian Nights

Uusin lisäys Mahalon seerumiperheeseen on Hawaiian Nights -seerumi, jonka ihoa elävöittävät, uudistavat ja kiinteyttävät raaka-aineet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa yöllä, jolloin ihon toiminta on aktiivisimmillaan. Uutuusseerumi sopii erityisesti samealle, stressaantuneelle ja väsyneen näköiselle iholle – se sisältää mm. mustikansiemenöljyä, joka suojaa ihoa sinisen valon aiheuttamalta valovanhenemiselta, C-vitamiiniesteriä, joka kirkastaa sameaa ja elotonta ihoa ja runsaasti A-vitamiinia sisältäviä ruusunmarja- ja cacay-öljyjä, jotka auttavat korjaamaan ihovaurioita ja tekevät ihosta joustavan ja kimmoisan. Hawaiian Nights sisältää myös luonnonkosmetiikan trendiainesosa bakuchiolia, jonka vaikutukset ihoon ovat samankaltaiset, kuin synteettisellä retinolilla – iho kiinteytyy ja juonteet tasoittuvat. Lupiiniuute tukee bakuchiolin kiinteyttävää vaikutusta.

 

Tutustu kaikkiin Mahalo-tuotteisiin tästä!