Naturellen TOP 10 Kesätuotteet

Naturellen TOP 10 Kesätuotteet

Rasvaisen ihon hoito Luet nyt Naturellen TOP 10 Kesätuotteet 4 minuuttia Seuraava Pieni opas vartalonhoitoon

Kesä on meille Naturellella yhtä kuin huolettomuus ja rentous. Rakastamme kesää ja päivitämmekin käyttötuotteemme mökki-, festari-, piknik- ja laituriystävällisiksi. Meille tärkein kriteeri kesän tuotteita valittaessa on monipuolisuus ja helppous ja suuren etumatkan kurovatkin tuotteet, jotka on kätevä sujauttaa vaikka rantakassiin mukaan. Vähemmän on kesällä ehdottomasti enemmän ja varmojen luottotuotteiden avulla vältymme turhilta purnukoilta.

Listasimme top10-tuotteemme ihaniin kesähelteisiin – ja no, miksei kesäsateisiinkin. Kukaan tuskin voi kieltää niiden erityistä taikaa!

 

1. Kypris Pot Of Shade Heliotropic Aurinkosuoja

 

Auringon säteiden hyväily tuntuu järjettömän ihanalta pitkän talven ja kevään jälkeen, joten emme halua pysytellä varjossa. Ihoamme suojaa Kypriksen aurinkosuojahuntu – Pot of Shade levittyy valkoisesta sävystään huolimatta kirkkaaksi kasvoille ja se suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteilyltä suojakertoimella 30. Luonnosta peräisin olevat ainesosat eivät tuki ihohuokosia, eikä koostumus tunnu raskaalta. Ja mikä parasta – Pot of Shade toimii täydellisesti meikinalusvoiteena, joten tavoitteemme ihonhoitoarsenaalin pitämisenä minimaalisena täyttyy!

https://naturelle.fi/products/kypris-pot-of-shade-heliotropic-aurinkosuoja

 

2.Mahalo The Rare Indigo Kauneusbalmi

 

Mahalon tuotteet sopivat jo fiiliksensä ja ihanien bambupakkaustensa puolesta kesäkavereiksi, mutta purkkien sisällöt ovat myös täyttä timanttia kesäiholle. Rare Indigo on tuote, joka kannattaa napata erityisesti mökkireissulle mukaan - violetti taikabalmi näyttää pitkää nenää niin hyttysen puremille, allergisille reaktioille kuin auringon käräyttämälle ihollekin! Rauhoittaa kutinaa, punoitusta ja ihottumaa. Mökkisaunan jälkeinen iho hörppää kaiken tarvitsemansa kosteuden tästä ravitsevasta, mutta kevyestä balmista ja ihosi on yhtä levollinen, kuin olotilasi mökkilaiturilla.

https://naturelle.fi/products/mahalo-the-rare-indigo-kauneusbalmi

 

 

3. Mahalo The Vacation Glow Vartalo- ja hiuseliksiiri

 

Kesä, hehku, kulta, hehku. Mielestämme synonyymeja. Hehku on tarkoituksella kahdesti, sillä sitä ei vaan voi olla liikaa! Mikäli hehkua saa kauniin kultaisena nektarina, emme pysty sanomaan ei. Vacation Glow sopii niin juhlaan, kuin arkeenkin - emmekä pane pahaksemme, vaikka Midaksen kosketus osuisi meihin vain omalla takapihallakin. Vacation Glow kosteuttaa ihoa ja silottaa samalla myös suortuvat. Hiukset ja iho näyttävät kosteutuilta, kiiltäviltä ja terveiltä. Juuri siltä, kuin kesällä kuuluukin.

https://naturelle.fi/products/mahalo-the-vacation-glow-vartalo-ja-hiuseliksiiri

 

4. Suki Even-Tone Brightening Serum

 

Even-Tone Brightening Serum turvaa selustamme, kun nautimme auringon lämmöstä. Seerumi ennaltaehkäisee pigmenttihäiriöiden syntyä ja vaalentaa hellävaraisesti jo olemassa olevia pigmenttiläiskiä ja arpia. Ihonsävy on selkeästi tasaisempi, jolloin ihoa ei ole tarpeen peittää raskaalla meikillä.

https://naturelle.fi/products/suki-even-tone-brightening-serum

 

5. Kypris Deep Forest Clay Detox Naamio

 

 

 

Pelkkä Deep Forest Clayn tuoksu ja koostumus muistuttavat meitä telttaretkistä ja mökkireissuista. Purkki kätkee sisäänsä kuorinnan ja naamion, joten hieromme ihoon kaksi kärpästä yhdellä kertaa. Naamio toimii detox-hoitona iholle, jolloin lämpimän kesäpäivän aiheuttamalle hikoilulle, talille, lialle ja ilmansaasteille annetaan kyytiä napakasti, mutta hellästi. Rakastamme puhtaan ihon tunnetta ja Kypris takaa sen – joka kerta. Kokeile erityisesti saunan jälkeen!

https://naturelle.fi/products/kypris-deep-forest-clay-detox-naamio

 

6. RMS Beauty Master Mixer

 

Master Mixerin sävy on varmasti luotu kesä mielessä! Lämmin hehku tuo mieleen auringonlaskun ja sen sävy imartelee aidosti kaikkia ihonsävyjä. Master Mixer näyttää upealta niin huulilla, luomilla, kuin kasvojen korkeimmilla kohdilla korostajanakin. Sanoisimme sen tuplaavan, ellei triplaavan meikkipussimme! Emme keksi, mihin EMME voisi sitä lisätä!

https://naturelle.fi/products/rms-beauty-master-mixer

 

7. Tabitha James Kraan Golden Citrus 4-in-1 Organic Conditioner Hoitoaine

 

 

Kesän helppokäyttöisin tuote on kiistatta Tabitha James Kraanin hoitoaine! Hoitoainetta voidaan käyttää tavalliseen tapaan suihkussa, mutta lisäksi sen voi jättää kosteisiin hiuksiin ilman, että hiuksista tulisi rasvaiset tai raskaat. Kokeile erityisesti järvipulikoinnin jälkeen ilman huuhtelua! Kuontalon kuivuessa hoitoainetta voi hyödyntää muotoilutuotteena, hiuspohjan rauhoittajana ja latvojen silottajana. Hiuksista tulee satiininpehmeät ja ilmavat!

https://naturelle.fi/products/tabitha-james-kraan-golden-cit-4-in-1-organic-conditioner

 

8. PLANT Apothecary RE:FRESH Organic Toning Face Mist Kasvovesi

 

PLANT Apothecaryn RE:FRESH Organic Toning Face Mist Kasvovesi on jo itsessään niin suloisen näköinen, että sitä kantaa mielellään mukana. Kätevä käsilaukkukoko mahdollistaa kasvojen freesauksen pitkin päivää – missä vain ja milloin vain. Raikas kurkun tuoksu virkistää, ruusu-uute kosteuttaa ja suihke myös kiinnittää meikin. Kokeile rannalla, matkustaessa, tai kun katselet aurinkoista keliä kaihoisasti toimiston ikkunasta. Kesä pirskahtaa kasvoille yhdellä suihkauksella!

https://naturelle.fi/products/plant-apothecary-refresh-organic-toning-face-mist-kasvovesi

 

9. Agent Nateur -alumiinittomat deodorantit

 

 

Kesän riennoissa haluamme deodoranttimme pysyvän mukana menossa. Agent Nateur pitää meidät raikkaina ja kainalomme tyytyväisinä. Ainoa miinus on valinnanvaikeus kolmen herkullisen tuoksuvaihtoehdon väliltä!

https://naturelle.fi/products/agent-nateur-holirose-n-4-deodorantti

https://naturelle.fi/products/agent-nateur-holiman-n-5-deodorantti

https://naturelle.fi/products/agent-nateur-holistick-n-3-deodorantti

 

10. Fresh Therapies Natural Nail Polish Remover Wipes Kynsilakanpoistoliinat

 

 

Voiko olla mitään kätevämpää, kuin yksittäispakatut kynsilakanpoistoaineliinat? Tällä hetkellä, mielestämme ei. Fresh Therapiesin poistoaineet tuoksuvat raikkaalle limelle ja ne poistavat lakan kuin lakan silmänräpäyksessä. Suosittelemme järjestämään kaveripiknikin, jossa lakataan kynnet kesän kauneimmilla sävyillä! Vanhat lakat katoavat kynsistä kuin itsestään Fresh Therapiesin ansiosta. Plussaa myös poistoaineen hoitavuudesta – kynsinauhat ja kynnet tuntuvat lakanpoiston jälkeen öljytyiltä ja hyvinvoivilta!

https://naturelle.fi/products/fresh-therapies-natural-nail-polish-remover-wipes-kynsilakanpoistoliinat