Pieni opas vartalonhoitoon

Pieni opas vartalonhoitoon

Iho on ihmisen suurin elin – siksi siitä tulee pitää erityisen hyvää huolta. Usein ihonhoitomme päättyy kuitenkin kuin seinään – aivan, leukaperiin. Lue, miksi vartalon ihonhoitoa ei kannata laiminlyödä leuasta alaspäin!

Vartalon iho on päivittäin kovalla rasituksella mm. hankaavien vaatteiden, kemikaalien ja lämmönvaihteluiden vuoksi. Siksi on tärkeää, että vartalon ihosta pidetään huolta jokaisena vuodenaikana.

 

Kuivaharjaus

 

Kuivaharjaus on vartalonhoidon ”pohjustaja”. Kuivaharjaus kiihdyttää verenkiertoa, mikä ehkäisee esimerkiksi selluliitin syntyä ja parantaa aineenvaihduntaa. Selluliitti syntyy kuona-aineiden, nesteen ja rasvan pakkautumisesta kudoksiin, jota voidaan ehkäistä stimuloimalla veren- ja kuona-aineidenkiertoa. Päivittäinen kuivaharjaus poistaa lisäksi kuollutta, pöllyävää ihosolukkoa ja tekee ihosta pehmeän. Kuivaharjaus tulee aina aloittaa alhaalta ylöspäin, sydämeen kohdistuvin liikeradoin. 

 

 

Kuorinta

 

Kerran viikossa tehtävä perusteellinen vartalon kuorinta tehostaa kuivaharjauksen vaikutuksia ja säilyttää ihon kimmoisuuden, kosteuden ja terveen värin. Kuorimatta jätetty iho on helposti samea ja elottoman värinen. Kuorinta auttaa myös kosteuttavia tuotteita imeytymään ihoon huomattavasti nopeammin ja paremmin. Tiesitkö, että kuoritulle iholle tarttunut päivetys kestää pidempään?

Kokeile: Tata Harper Smoothing Body Scrub. Himalajan- ja havaijinsuolat, karpalokuitu, aprikoosinsiemenjauhe ja luomusokeri poistavat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ja ihon epäpuhtauksia jättäen ihon pehmeäksi ja hyvinvoivaksi.

 

 

Kosteutus

 

Vartalon iho janoaa kosteutta kasvojen lailla. Kesällä kosteutukseen riittää kevyt voide tai öljy. Öljyt tuovat kesällä ihanaa hehkua ihoon – kokeile sipaista öljyä decolteelle, sääriin ja olkapäille juhlapäivänä – kaunis iho toimii korun lailla! Kosteuta ihoa erityisesti auringossa oleilun jälkeen, jolloin rauhoitat ihoa, pidennät päivetyksen kestoa ja ehkäiset kuivuudesta johtuvia ikääntymisen merkkejä, kuten syviä juonteita.

Kokeile: Tata Harper Fortifying Body Lotion. Kevyt, helposti imeytyvä vartalovoide ei taatusti jää valkoiseksi kerrokseksi iholle! Raikkaan tuoksuinen voide virkistää ja kiinteyttää ihoa.

Max and me Higher Energy Body Oil. Energiaa lisäävä vartaloöljy tuo iholle hohtavaa hehkua ja pehmeyttä, sekä vaikuttaa myös mielialaan myönteisesti.

 

 

 

Sävytys

 

Paranna ihon elinvoimaista ilmettä antamalla sille tervettä sävyä. Luonnolliset itseruskettavat tuovat aidon näköisen, kerrostettavissa olevan päivetyksen iholle, joka näyttää upealta hoidetulla iholla!

Kokeile: Chocolate Sun Fleur 2 Tanning Atomizer Medium Itseruskettava Spray. Spray on nopea ja helppo tapa lisätä päivetystä paikkoihin, joihin et muuten ulottuisi hyvin – esimerkiksi selkään. Ohjaussävy auttaa näkemään, mihin kohtiin spray osuu. Lupaamme, ettet saa rajoja aikaiseksi! Chocolate Sunin tuoksu on miellyttävän vaniljainen. Vinkki! Seiso pyyhkeen päällä suihkuttaessasi tuotetta, jottei väri tartu jalkapohjiin.