Vegaanin valinnat

Vegaanin valinnat

 

Me Naturellella ❤ eläimiä! Siksi meille on erityisen tärkeää, että valikoimissamme on vegaanisia tuotteita, jotka pohjautuvat täysin kasvi- ja maaperäisiin ainesosiin. Vegaanikosmetiikka onkin luonnonkosmetiikan ohella yksi tämän päivän polttavimmista aiheista ihonhoidossa ja kosmetiikkateollisuudessa. Valitessasi vegaanin kosmetiikkatuotteen, voit olla varma, ettei tuotteen valmistukseen ole käytetty eläinperäisiä ainesosia, eikä tuotetta ole missään tuotannon vaiheessa testattu eläimillä. Olemme rajanneet vegaanituotteet Sinua varten helpottamaan valintaasi - huomasithan, että löydät verkkokaupastamme erillisen kategorian vegaanituotteille Kategoriat-valikon alta? Voit myös hakea vegaanituotteita hakukentästä hakusanalla "vegaani". 

 

Alta löydät Naturellen tiimin tämänhetkiset vegaanisuosikit:

 

 

1. Tata Harper Hydrating Floral Essence Kosteuttava Kasvosuihke

 

Rakastamme virkistäviä ja kosteuttavia kasvosuihkeita – etenkin, jos ne ovat vegaanisia!

Hydrating Floral Essence Kosteuttava Kasvosuihke sopii erinomaisesti käytettäväksi puhdistuksen viimeistelyyn, ihon kosteuttamiseen niin arjessa, kuin matkoillakin. ”Kukkaissuihkeeksi” Naturellella ristitty Floral Essence on ihana kukkainen virkistäjä ja kesäkuumalla voittamaton ihon kosteuttaja! Kasvojen iho saa säihkyvän, virkistäytyneen ja terveen hehkun.

Vinkki! Emme matkusta ilman kukkaissuihketta! Etenkin ilmastoiduissa kulkuvälineissä matkatessa iho voi tuntua kiristävältä ja kosteusköyhältä. Suihkaus kasvosuihketta virkistää ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa.

 https://naturelle.fi/products/tata-harper-hydrating-floral-essence

 

 

2. Yarok Feed Your Ends Leave In Conditioner

 

Jätettävän hoitoaineen sisältämät vitamiinit, kivennäisaineet ja eteeriset öljyt ravitsevat, kosteuttavat ja elvyttävät hiuksia ja hiuspohjaa. Jojobaöljy antaa hiuksille ihanan silkkisen tunnun! Oliiviöljy kosteuttaa ja elvyttää vahingoittuneita hiuksia ja greipinsiemenöljyn tehoaineet auttavat ehkäisemään hiustenlähtöä. Pehmeyttä hiuksiin tuo aprikoosiöljy ja tuotteen sisältämä helokkiöljy kosteuttaa hiuksia tehokkaasti ja hoitaa hiuspohjaa. Rosmariiniöljy ravitsee hiuspohjaa ja vahvistaa hiuksia.

 

Vinkki! Auringon kuivattamat hiukset saavat uutta eloa Feed Your Ends -hoitoaineesta!

 https://naturelle.fi/products/yarok-feed-your-ends-leave-in-conditioner

 

 

3. GRESSA Minimalist Corrective Serum Foundation Seerumimeikkivoide

 

Gressan seerumimeikkivoide on sekoitus huolella valittuja kasviuutteita, jotka hoitavat, tasapainottavat ja kirkastavat ihoa. Valoa heijastavat mineraalit tekevät ihosta luonnollisen säteilevän!  Meikkivoide on silkinohut ja sen sisältämä pii eli silica tekee tuotteesta silkinsileän ja upeasti iholle levittyvän ja sulautuvan. Tuotteen pohjaöljy on kosteuttava ja ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä ja UV-säteilyltä suojaava parsakaalinsiemenöljy, joka rauhoittaa, pehmittää ja ravitsee ihoa. Parsakaalinsiemenöljy sisältää runsaasti A-vitamiinia ja on luonnollinen vaihtoehto retinolille. Meikkivoide sisältää lisäksi neem-, peltokorte- ja ruostehappomarjauutetta, tyrniä, seljankukkaa, melissaa ja karvaskurkku- ja lakritsinjuuriuutteita sekä ubikinonia.

Vinkki! Epäröitkö oikean sävyn valinnassa? Naturellen sävyopastus auttaa! Lähetä meikitön kasvokuvasi meille sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)naturelle.fi sävyanalyysia varten.

https://naturelle.fi/products/gressa-minimalist-corrective-serum-foundation-korjaava-meikkivoideseerumi 

 

 

4. Hynt Beauty Skin Prep Serum

 

SKIN PREP SERUM Bioactive Marine Complex on merivesipohjainen ihoa kaunistava voimapesä, joka on kehitetty ainoastaan erityyppisistä luomulaatuisista leväuutteista ja tarkoin valituista, käsin poimituista luomuviljellyistä kasveista ja kukkaisuutteista! Seerumi kiinteyttää ja uudistaa ihoa ja on ihanteellinen meikinpohjustusvoide!

Vinkki! Bioactive Marine Complex viilentää ihoa, joten se poistaa tehokkaasti turvotusta kasvoilta ja tuntuu ihanan raikkaalta kesäisin – levitä seerumi pyörivin liikkein edistääksesi nesteiden poistumista kasvoilta!

 https://naturelle.fi/products/hynt-skin-prep-serum-bioactive-marine-complex

 

 

5. Mahalo Vitality Elixir

 

Me Naturellella olemme antaneet Vitality Elixirille lempinimen ”ihmeöljy”. Seerumin pohjana on vulkaanisessa maaperässä kasvanut polynesialainen tamanu-öljy. Tähän iholle ihmeitä tekevään superöljyyn on yhdistetty runsaasti omega-3 rasvahappoja sisältävää chia-siemenuutetta säilyttämään ihon nuorekkuutta. Kurkumauutteella on aknea, pigmenttiläiskiä ja tulehduksia hoitava vaikutus. Seerumin sisältämässä tyrniuutteessa on runsaasti E-vitamiinia ja aminohappoja ja anti-age-vaikutteista betakaroteenia, joka antaa iholle kauniin päivettyneen sävyn. Syvällä ihossa vaikuttava italianolkikukka uudistaa ihosoluja, arpikudosta parantaen ja ihon rakennetta tasoittaen. Mustakuminansiemenen ainesosat ovat erinomaisia aknea, rosaceaa ja ihottumia aiheuttavia bakteereita vastaan. Tuotteen sisältämät erityiset CO2/ hiilidioksidiuutteet on tuotettu menetelmällä, joka säilyttää kasvin herkimmätkin aktiiviset komponentit eikä valmistamiseen tarvita liuottimia. Kaikki tämä – vegaanisesti!

 

Vinkki! Kokeile sekoittaa Vitality Elixiriä kosteusvoiteeseesi tai käytä sellaisenaan meikin sijaan. Kullanhohtoinen öljy tekee ihosta terveen hehkuvan!

https://naturelle.fi/products/mahalo-the-vitality-elixir-seerumi