Yhden pullon taktiikka – Vintner’s Daughter

Yhden pullon taktiikka – Vintner’s Daughter

Hemmottele äitiäsi! Luet nyt Yhden pullon taktiikka – Vintner’s Daughter 2 minuuttia Seuraava Kauneustoimittajan valinnat: 4 ihaninta aurinkosuojatuotetta!

 

 

Parhaista raaka-aineista kulttituotteeksi

 

Yhdysvaltalainen ihonhoitosarja Vintner’s Daughter sai alkunsa, kun viinitilallinen April Gargiulo huomasi, että lähes jokainen hänen käyttämänsä kosmetiikkatuote sisälsi suuria määriä tehottomia ja turhia täyteainesosia, jotka eivät olleet terveydelle hyväksi. April alkoi etsiä luonnollisempaa vaihtoehtoa synteettiselle kosmetiikalle ja kävi vaihtoehtoja läpi aina kulttiöljyistä kookosöljyyn vain huomatakseen, että monien luonnonkosmetiikan tuotteiden teho oli kärsinyt vain siksi, että tuote haluttiin saada esimerkiksi tuoksumaan hyvältä. April halusi määrätietoisesti luoda aktiivisimman mahdollisen ihoseerumin ja aloitti kahden vuoden mittaisen taustatutkimuksen ja tuotekehittelyn, jossa hän hyödynsi itselleen tutun viininvalmistuksen saloja – kuten heidän valmistamissaan viineissä, myös seerumissa käytettäisiin ainoastaan parhaimpia saatavilla olevia raakoja ainesosia ja niitä arvostettaisiin hitaalla käymisprosessilla.

Eikä työ ollut turhaa – sen tuloksena syntyi edistyksellinen ja äärimmäisen tehokas monitoimiseerumi Active Botanical Serum, joka on ansainnut kulttistatuksen ympäri maailman.

 

 

 

Aktiiviset ainesosat uudistavat ihosi

 

Todellinen monitoimiseerumi onkin ainesosiltaan suorastaan timanttinen: se sisältää kylmäpuristettuja siemenöljyjä mm. porkkanasta, tamanusta, viinirypäleestä, ruusunmarjasta, avokadosta, hasselpähkinästä ja iltahelokista, joilla saadaan uskomattomia tuloksia lähes kaikkiin iho-ongelmiin: korjaavasta seerumista on apua mm. akneen, juonteisiin, epätasaiseen ihonsävyyn, tukkeumiin, kuivuuteen, hilseilyyn ja ihon sameuteen. Öljyt säilyttävät kylmäpuristuksessa täyden aktiivisuutensa, jolloin iho saa niistä parhaan hyödyn. Vintner’s Daughterin suurin ero kilpailijoihin on se, että pohjaöljyt on valittu tuotteeseen niiden vaikutusten, ei hinnan, perusteella. Jokainen tippa Active Botanical Serumia on täyttä tavaraa!

Active Botanical Serum sisältää huimat 22 korjaavaa kasviperäistä raaka-ainetta, joiden vaikutukset imeytyvät syvemmälle ihoon Vintner’s Daughterin käyttämän, harvinaisen pienemmän partikkelikoon ansiosta. Vettä valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan, vaan seerumipohja on luotu ainoastaan vaikuttavista öljyistä ja uutteista, joka maksimoi myös tuotteen säilyvyyden.

 

 

 

Ihonhoidon monitoimikone

 

Active Botanical Serum aktivoi nimensä mukaisesti ihon toimintoja saaden ihon uudistumaan nopeammin. Syy kulttimaineen takana lienee Active Botanical Serumin ällistyttävä monikäyttöisyys – tämä tehotiiviste toimittaa niin seerumin, kasvoöljyn, kasvovoiteen, balmin, kuin silmänympärysvoiteenkin virkaa ja käytännössä sillä voikin korvata useamman ihonhoitotuotteen. Minimalistisen ihonhoitajan unelmaseerumi kestää myös käytössä pitkään, joten pitkässä juoksussa tuotteen hinta maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti!

 

Active Botanical Serum on muuten Vintner’s Daughterin ainoa tuote – se on niin toimiva ja monipuolinen, etteivät he koe tarvitsevansa muita tuotteita. Se puhukoon puolestaan! Tutustu tuotteeseen tästä.